Němcům se situace začíná vymykat z rukou

V Německu to začíná pěkně vřít.  Paní Merkelové a spol. se situace začíná značně vymykat z rukou a poslední dny a události to jen potvrzují. A to jsem přesvědčen, že „imigrantsky korektní“ média k nám nepustí zdaleka všechno.

Všechno začalo o silvestrovské noci v Kolíně nad Rýnem, Hamburku a možná i v dalších německých městech. Velká skupina ekonomických imigrantů zde ve skupinách napadala oslavující ženy. Sexuálně je obtěžovala, osahávala a okrádala. Informace o obřím incidentu a hnusném trestném činu ovšem byla proimigrantsky smýšlejícími médii neuvěřitelně dlouho držena a zatajována. Když pominu hnus činu, považuji i zadržování pravdy ze strany médií za naprosto nepřípustné a nekorektní. Že by se snad do novin, internetu a televizí vracela cenzura místo demokracie?

O jak velký incident šlo, se dozvídáme postupně. Poslední informace hovoří o více jak pětistech nahlášených případech jen v Kolíně. A to už je opravdu moc, Zde už se nejedná o jednotlivé napadení, kdy se imigrant na nádraží opil krabicovým vínem a pak netušil, co dělá.  Zvláštní byla i reakce německé policie, která prohlásila, že neměla dostatek lidí a prostředků, aby trestným činům zabránila.

Reakce na sebe nenechala dlouho čekat. O víkendu se v Kolíně nad Rýnem, nejvíce postiženém městě, konala demonstrace zastánců Pegidy. Tato iniciativa je v Německu považována za protiislámskou. Proto byla demonstrace jejich příznivců tvrdě potlačena. Jaký rozdíl oproti silvestrovské noci. Na ochranu zločinných imigrantů měla najednou policie nejen dostatek lidí, ale použila například i vodní děla. Zvláštní země, kde vlastní občany policie neochrání, ale zasáhnout proti nim umí velice důrazně.

V neděli večer mělo v Kolíně vše ještě další pokračování. Tentokrát si to s imigranty a zločinci šli vyřídit samotní obyvatelé Kolína. Policie opět zasahovala na obranu zločinců, nicméně úplně všem incidentům nezabránila. Politicky korektní média hned přišla s vyjádřením, že mezi občany, kteří vzali spravedlnost do svých rukou, byli hlavně motorkáři, fotbaloví  fanoušci a vyhazovači. Asi aby ukázali, jaká lůza si dovolila napadnout arabské inženýry, vysokoškolské profesory a doktory.

Jen aby bylo jasno, jsem proti jakémukoliv násilí. Bez ohledu na to o jakou stranu jde. Zde ovšem naprosto selhává funkce policie, která se doteď v ochraně staví jen na jednu stranu. Myslím si, že pořádně bolavou hlavu už musí mít i madam Merkelová, která asi podobné problémy nečekala, nepřipouštěla si je, nebo je vůbec nedomyslela. Podle posledních informací je v Kolíně nad Rýnem pořádné napětí. Nedivím se a sám čekám, kam až se vše posune. Zda to Němci zvládnou, nebo se jim vše vymkne z rukou ještě víc, než doposud. On je totiž konečný výsledek velice důležitý i pro Českou republiku a celou Evropu.

Autor: Jakub Zeman | pondělí 11.1.2016 17:35 | karma článku: 39,29 | přečteno: 2136x
  • Další články autora

Jakub Zeman

Výmluvy. To je český fotbal.

1.11.2020 v 12:58 | Karma: 21,95

Jakub Zeman

Trpišovský mimo realitu

13.8.2019 v 17:28 | Karma: 16,75

Jakub Zeman

Jak jsem bořil mýty o Chorvatsku

2.8.2017 v 17:36 | Karma: 22,73

Jakub Zeman

Sparta si to zvorala v zimě

31.7.2017 v 17:58 | Karma: 24,44

Jakub Zeman

Pane Lavičko, tohle se vám nepovedlo

25.6.2017 v 16:50 | Karma: 34,78
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik