Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pobavil jste .... slusne nesmysly .... fotbal se napriklad snazi prorazit v Asii podobne jako hokej v Nemecku .. se stejnym vysledkem ... to same Australie .... takze vlastne zbyva nekolik malo africkych a jihoamerickych zemi, ktere jej na urcite urovni hraji a ty jako na potvoru neznaji hokej .... hmmmm .... no a?? ;-D ..... vy zase zrejme nemate poneti o sportech, ktere se na fotbal co se tyce sledovanosti pomerne solidne dotahuji, jako napriklad kriket ;-) ... neznate? ... hmmmm ;-)

0 0
možnosti
DK

inteligentni clovek s motivaci o vecech premyslet muze najit vedu a zajimave veci k reseni ve sportu podobne jako v matematice, ale idiot ji nevidi nikde.

1 0
možnosti
JN

Na to je vcelku jednoduchá odpověď:

v tomto sportu jsme byli již víc než desetkrát mistry světa, je to pro diváka atraktivní sport - určitě víc lidí baví sledovat hokej než např. Vámi zmiňovanou házenou (to není nic proti házené, já na ni občas zajdu také). A myslím, že na zimní olympiádě je od doby, kdy tam reprezentují i hráči z NHL, nejvíce ceněné právě zlato z hokeje.

K tomu poslednímu odstavci - zkusil jste si položit otázku, kolik je např. v Africe či Jižní Americe ledových ploch? ;-)

0 0
možnosti

J38a60n 73Ď42o90u18b33a66l

5. 6. 2015 9:40

Poměrně nesmyslný text. Mimochodem - proč by mě mělo zajímat, co si o hokeji myslí v Asii nebo Africe? :D Hokej patří mezi velmi populární sporty v USA, Rusku, Kanadě, Skandinávii a v několika dalších evropských zemích. To mi osobně stačí a že to nezajímá Afriku zase nezajímá mě :-) Nikdy jsem nepochopil tohle srážení hokeje, že to je sport, který nikoho nezajímá...

2 1
možnosti
PV

P37e72t94r 52V96í59t

5. 6. 2015 9:13

Proč dělat vědu z toho, že se u nás dělá z něčeho věda?

1 1
možnosti
PM

Z hokeje se u nás dělá věda, protože nás prostě zajímá, baví a jsme v něm dobří. Co je na tom? Máme se o něj přestat zajímat, protože nezajímá většinu světa? Jinak na MS už v podstatě nejsou zbytečné zápasy, to jste zaspal tak 10 let. Jo a úspěchy Slovenska v první polovině minulého desetiletí určitě nebyly dílem štěstí. V té době Slovensko patřilo mezi absolutní špičku.

1 0
možnosti
Foto

Jestli to nebude tím, že je to u nás jeden z nejoblíbenějších sportů? Argument, že tento sport ve světě zná jen pár zemí je absolutně scestný. Co je nám do toho.

1 1
možnosti
KB

neřekla bych, že se dělá právě věda, ale hodně lidí má pocit, že tomu rozumí a mají k tomu co říci, jako svůj názor

0 0
možnosti
LN

6 obránců – zadní řada má postranní Back Pockets a střední Full Back, přední obranná řada pak Centre Half Back a dva Half Back Flanks. Všech 6 hráčů musí být při rozehrávání utkání ve svém 50metrovém půlkruhu. 

6 záložníků – prostřední Ruckman, který chodí na rozskoky, dále Rover, Ruck Rover, Center a dvě Wings. Kromě Wings musí být při rozehrání všichni 4 hráči v 50metrovém čtverci na půlce hřiště. 

6 útočníků – přední řada blíže k brance: postranní Forward Pockets a střední Full Forward, další řada blíže středu hřiště: postranní Half Forward Flanks a střední Centre Half Forward. Všech 6 hráčů musí být v 50metrovém půlkruhu okolo brány při rozehrání míče ve středu hřiště na začátku zápasu a čtvrtin či po vstřelení gólu.

víte o čem je řeč...???

0 1
možnosti
MS

Co je mi do toho, co si o hokeji mysli v Jizni Americe? Blabol od zacatku do konce.

2 2
možnosti
JZ

Co mě je potom, co si myslíte o tom článku?

2 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik