Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hehe,tak jste si kopnul a je vám lépe,že..o kamionech a jejich řidičích víte prd,stejně jako o jejich práci,,ono víte, blbci za volantem sedí i v těch osobácích,vše je to o lidech..budete li chtít ,velmi rád vám domluvím měsíční výlet po evropě v kamionu..To mě vždycky dojímá,nářky takových jako jste vy,vy vidíte problém v řidích,je to možné,tipuji tak max v 10 procentech,ale jak říkám problém je jinde.Co jste osobně udělal pro zlepšení dopravy v čr,kromě napsání kritického blogu?Tím osobně nemyslím něco velkého,ale třeba taková drobnost jako necpat se na kruháku za každou cenu před kamion,s tim že on je sice blíž,ale já když na to šlápnu budu na tom kruháku dříve a podobně,pokud chcete kritizovat,zamyslete se a začněte především u sebe..a mimochodem kdyby ty zatrolené kamiony přestaly jezdit uplně,vy bubute jeden z prvních co bude povykovat proč není benzin,zboží v obchodech atd..

0 1
možnosti
JZ

J78a85k93u21b 79Z55e23m80a40n

20. 6. 2015 13:00

děkuji za reakci. A podle ní je vidět, že známé pořekadlo o potrefené huse platí.

1 0
možnosti
Foto

Možná je to taky o tomto : kdysi byli řidiči kamiónu jakási šlechta mezi řidiči náklaďáků a trvalo , že se z rozvážení chleba či popojíždění kdesi na stavbách propracovali a tudíž si tohoto postu vážili.

Dnes spediční firmy trpí nedostatkem "tiráků" a hledají je i pomocí inzerátů.

Tudíž se tam dostane i kdejaký lempl.:-)

1 0
možnosti
JZ

J90a93k29u31b 92Z80e15m45a33n

20. 6. 2015 13:01

ano, s tím nezbývá než souhlasit. Bohužel to tak je. Věřím tomu, že i mezi nimi jsou slušní lidé a řidiče, ale budou v naprosté menšině.

1 0
možnosti
TM

T47o20m27á64š 37M25a13l95ý

19. 6. 2015 22:15

Kamion je  rodu mužského životného, autore?  Víte, co je to příčestí minulé?

0 0
možnosti
VV

Dobrý den , mám najeto víc jak 1,4 mil km, osobákem a konstatuji že řidič kamionu není zaměstnání ,ale diagnoza , při jejich režimu práce musí zdegenerovat každý .

0 0
možnosti
JF

Hmmm... I když jsem už pár let za volantem nákladního auta neseděl, jistý čas jsem se živil jako řidič nákladního auta - ne kamionu. A musím říct, že řidiči osobních aut se ve vztahu ke všemu většímu chovají jako zcela bez mozku. Jsou kdovíproč přesvědčeni, že nejdůležitější a dost možná i jedinou povinností řidiče náklaďáku je uhnout jim z cesty, umožnit jim kdykoliv předjetí, bez výhrad strpět kdejakou myšku, protože řidič malého auta zrovna spěchá. Nezřídka se řidič malého auta vyřítí z vedlejší, protože má přece oktávku, ta slušně akceleruje a ten debil v náklaďáku přece přibrzdí, protože když mu dám přednost, potáhnu se za ním a za náklaďákem "...nejezdím rád,". Že i pro náklaďák platí fyzikální zákony a to tím spíš, když ten naložený náklaďák či kamion váží násobky toho, co malé auto, ho v podstatě nikdy nenapadne. Tak nevím, jestli jsou největším nebezpečím na silnicích zrovna řidiči kamionů. Přece jen, mají stejná práva jako řidiči osobáků, jezdí po stejných silnicích a podle stejných pravidel, tak proč po nich chcete, aby se chovali jinak a dávali Vám přednost i tam, kde nemusí? Ostatně, stačí jet po větším městě a můžete jen zírat, jak se chová řidič náklaďáku (to Vaše největší nebezpečí na silnicích) a jak řidič osobáku (ve Vaší logice věci ten nejvíc bezpečný prvek na silnicích) třeba u zastávky MHD, z níž chce vyjet autobus. I když zákon všem přikazuje, aby autobus ze zastávky vyjet nechali, respektují to řidiči náklaďáků, zatímco osobák se před ten autobus bude cpát vždy a za každou cenu - přece se nepotáhne za pomalým autobusem, že?

3 0
možnosti
VD

no mám podobné zkušenosti jako autor článku, navíc by mě zajímalo, jaká je časová úspora kamionu který v kopci předjel kolegu rychlostí vyšší o 0,2 km/h a jaká je časová ztráta 10 aut které se za těmi dvěma celou dobu vlečou a jedou o 50 km/h pomaleji než musí. A pokud se to periodicky opakuje každých pět minut. Možná to není povinnost, ale mohla by to být ohleduplnost. Zkuste jet přes den na české dálnici s tempomatem, díky kamionům je to nemožné.

7 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik