Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Brečíte pěkně, ale na špatném hrobě. Až si u nás vojáci budou rozhodovat o tom, jestli budou, nebo nebudou válčit, tak pánbůh s námi.

1 0
možnosti
Foto

No vidíte já si myslel, že zhroucení státu v Afganistánu  a hospodářského rozvratu země bylo způsobeno okupací SSSR.  O co se snaží dnešní spojenci v Afganistánu je udržet Afganistán pohromadě, aby se nerozpadl na jednotlivé mezi sebou  soupeřící kmeny.

2 0
možnosti
PS

Konečně mi to po přečtení vašeho článku došlo. Aby naši vojáci nemuseli proti teroristům bojovat kdesi daleko, dovezem si teroristy k nám a budeme s nimi bojovat na našem území. Tak to asi EU myslí. Jak pohodlné a úsporné, ale co my ? Normální lidi?

4 0
možnosti
TZ

Nějak tomu nerozumím. Na jedné straně se občanům říká, že naší vojáci musí s terorismem bojovat daleko od našich hranic z důvodů, aby se nemuselo bojovat u nás. Na druhou stranu si potenciální teroristy sami přivážíme. Podobný je následující paradox - islámské země zavírají mešity z důvodů terorismu, v Evropě se naopak staví....

3 0
možnosti
JZ

J49a70k73u96b 61Z66e49m32a49n

27. 6. 2015 12:42

no právě. Tenhle humanismus Evropu zahubí. Už by to chtělo změnu přístupu, dokud není úplně pozdě.

3 0
možnosti
VK

Chyba lávky. O tom rozhodují politici. Generál pouze o tom jak se to provede?

6 0
možnosti
PH

Souhlasím, ovšem pan generál by si neměl v podstatě činit v tomto případě politická prohlášení, měl by se vyjadřovat pouze k vojenskývěcem, jinak řečeno měl by držet hubu.

6 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik