Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Az na velice kratke okamziky na tom cesky fotbal nebyl snad ani lepe, nez je dnes .... ale kusnit budeme stale .... hokej je jina kapitola

0 0
možnosti

Klesat už není kam. Trend poklesu úrovně je dlouhodobý. Naví si lžeme do vlastní kapsy. Nejsem Sparťan, ani Viktorián, ale oběma klubům jsem přál postup. Sparta má tragický střed obrany. Hráči se nerozumí a přenechávají odpovědnost jeden druhému. Navíc golman tentokrát nic moc. Rozhodčí tentokrát výsledek hrubě ovlivnil a to by se nemělo nechat jen tak. Pokud jde o Plzeň pak souhlasím s autorem článku. Pan Koubek prostě nemůže překročit svůj stín.  Na druhé straně podceňovaný Jablonec i Liberec postoupili, i když výkon Jablonce v době, kdyhjráli v početní převaze byl rovněž tragický, Snad bude líp, i když tomu moc nevěřím.

0 0
možnosti

Jablonec překvapil, i když, jak píšete, ten výkon nebyl kdovíjaký. Třikrát práskli na bránu a dali dva pěkný góly. Liberec měl hodně slabého soupeře. Takže uvidíme v dalším kole, jak si oba týmy povedou. Pro ně by EL byla úspěch. Pro Plzeň a Spartu to je prostě neúspěch.

0 0
možnosti
Foto

ať si klesne kam chce, většinu to nezajímá.

2 2
možnosti

a proto reagujete? Nebo jen máte prostě takovou tu českou potřebu vyjádřit se ke všemu, i když o tom víte houby?

2 1
možnosti

Osobně se divím Křetínskému, že si pořád ty své šmatloně vydržuje. Do Michelinky válet pneumatiky.

Jinak je mi to úplně u pr...., co tito nagelovaní, potetovaní simulanti, co plivou a smrkají na hřiště a tahají se před obecenstvem za pindíky, dělají. Hlavně aby jim nešly moje státní a obecní peníze.

0 2
možnosti

Trošku potom nechápu, proč se k tomu vyjadřujete. Ale chápu, závist je nepěkná věc. Váš trudný život vám vážně nezávidím.

2 0
možnosti
Foto

M48a13r33t72i40n 53Š17i30k

7. 8. 2015 5:06

Ano, mohlo být i líp. Ale momentálně máme 4 týmy v play off EL a může z toho být účast 4 týmů v základních skupinách EL. Samozřejmě, v reálu budeme rádi za 2 postupy. Kdyby postoupili všichni, asi bych náš klubový fotbal nehodnotil tak stroze....

2 0
možnosti

souhlasím. Může z toho být zajímavý podzim. Ale evropská liga je podle mě dobrá právě pro Jablonec nebo Liberec. Sparta a i Plzeň by měli hrát víš, nebo o to alespoň do poslední chvíle bojovat. Oba měli kliku na los a dopadli bídně.

0 0
možnosti

Sparta v první půli hrála opravdu skvělý nátlakový fotbal.Trenér Koubek však měl být připraven na obezřetnější taktiku ve druhém poločase. Těžko se zbavit dojmu, že CSKA zvolila taktiku: " Nechte je vyblbnout a pak začněte hrát "!

1 1
možnosti

Vypadá to že pan Vrba má nového asistenta,který fotbalu rozumí a posune náš fotbal mezi elituR^R^R^

3 0
možnosti

to nevím, zatím mě Vrba neoslovil. uvidíme, jestli se ještě ozve. Přeci jen mu ta kvalifikace začala trochu haprovat a zřejmě by ještě nějaký poradní hlas potřeboval.

0 0
možnosti

Dobrý, Kubíku. A už sis udělal ten trenérskej kurs?

1 0
možnosti

Ano už dávno. Ještě nějaký dotaz?

0 0
možnosti

P86e33t86r 48N62ě64m17e31c

6. 8. 2015 22:38

Sparta se kritizuje za to, že hrála útočně a nebránila, Plzeň za to, že neútočila a snažila se bránit. Kubo tak si vyber.

A koho místo Matějovského? (Mimochodem, jak už psal předemnou, oba dva hraci sli do skluzu proti sobe stejne !!!¨)

2 0
možnosti

Nešli. Proč by do toho šel hráč, který má míč "pod kontrolou"?

0 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik