Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a víte o tom že se tento postup aplikuje v podobných případech celkem běžně, to není nic nového

0 0
možnosti

Myslím, že Limberský už je potrestán tím, že ve svých 32 letech má absenci rozumu. Že se stane havárka, to chápu, ale to jeho chování na hřišti následně, už těžko. Bohužel rozum se za peníze koupit nedá. A být vynikajícím fotbalistům bez celkové úrovně, je málo.

1 0
možnosti

....vynikajícím fotbalistou....

0 0
možnosti

Vážený autore,

žijeme v Česku, kde odjakživa protekce, peníze, známosti a kamarádi, mají rozhodující vliv. Spravedlnost je taková, jaká je.

O nějaké rovnosti si můžete nechat pouze zdát. Kalousek by vám jistě rád vysvětlil, co je zásluhovost. Vy nejste hvězda, hvězda je náš Limberský, který nás reprezentuje na mezinárodní úrovni a Kalousek.

Popravdě si Limberský udělal pořádnou ostudu a příště by to měl určitě horší, ale je dobře, že jste se ozval, přestože na tom v Česku nic nezměníte.

1 0
možnosti

Těžko říct, jestli to zrovna v jeho případě zafunguje.

Já jsem ani netušil, že něco takového existuje, byl jsem touto možnosti příjemně překvapen a nemám pocit, že by něčemu pomohlo, kdybych byl více potrestán. Faktem je, že výchovný účinek na mě měla již samotná havárie.

0 0
možnosti

Aha, Zeman. Jakub Zeman. Ten, co by nejraději pozavíral všechny stadiony a sportovcům strčil do ruky lopatu v rámci nucených prací. ;-D;-D;-D

0 4
možnosti

Vážený pane, hloupost neschováte za smajlíky. Ovšem pokud máte problémy chápat psaný text, pak vaší reakci rozumím.

1 0
možnosti

Případ "Limberský" byl vyřešený naprosto standardním a obvyklým způsobem. Jen proto, že se jedná o známou osobnost pod "veřejným dohledem" se někomu zdá, že mu bylo nadržováno. Není tomu tak.

6 2
možnosti

Nicméně to nemění nic na tom, že je to správné.

0 0
možnosti

nesmysl. Ac si myslim ze Limbersky, a i ostatni ridici opilci, zralej na basu, tak takovych rozsudku za podobne "nehody", bylo jiz mnoho. Neni to nijak vyjimecny rozsudek. Ma kliku, ze nikoho nezranil ... .

6 0
možnosti

Vždyť jsem to tam spal, že měl kliku, že se nic nestalo. Nicméně, pokud to byl první jeho prohřešek vůbec, ideální trest by byl veřejně prospěšné práce.

1 0
možnosti
Foto

U netrestaného člověka je podmíněné zastavení trestného stíhání běžné-jde fakticky o jakousi podmínku-pokud nic neudělá tak bude bez trestu, pokud se něčeho dopustí normálně to půjde k soudu a bude odsouzen.

Je to rozumný způsob jak omezit náklady a nezahlcovat soudy, když by stejně vyšší trest nedostal.

Nehledejte hned za vším spiknutí či nespravedlnost.:-/

6 0
možnosti

Klidně to jako nespravedlnost brát budu, protože takový čin je podstatně horší, než nějaká krádež nebo krácení daní o nějakou tu korunu. Proto bych volil veřejně prospěšné práce a to jen vzhledem k tomu, že šlo o jeho vůbec první provinění.

0 0
možnosti

Takových podmínečných zastavení trestních stíhání jsou desítky, ne-li stovky, jen o nich nevíte.

10 0
možnosti

Jenže znáte to, co oči nevidí, to srdce nebolí. Nicméně bych to bral u méně závažných prohřešků a ne tady. Navíc, když neprojevil ani lítost.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS