Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Bez obav. V Nemecku ani jinde se novy Hitler neobjevi. Degenerace zpusobena multikulturalismem a vymyvanim mozku jiz od materske skoly, spolu s naprostou lhostejnosti a hedonizmem obyvatelstva je zarukou ze veci budou pokracovat postupem: appeasment- kapitulace- kolaborace.

0 0
možnosti
RS

Co dela Nemecko je vedlejsi. Dulezite je co dela nase vlada a parlament. Pani Merkel se snazi zakyt svoje chyby diktatem. To nemusime akceptovat.

0 0
možnosti
DV

D26a84v52i45d 49V18l31k

6. 1. 2016 13:39

Zvláštní je, že se zřejmě nejedná o pravověrné muslimy:-/, protože tahle sebranka byla ožralá a muslimové přece alkohol nesmí. Problém je samozřejmě hlavně absolutně rozdílný vztah k ženám mezi naší civilizací a jejich. Pokud si mám já osobně vybrat, tak vždycky budu ve všem upřednostňovat naše ženy než "Muže nestředoevropského vzezření!" (Citace z europseudojazyka). Pokud jim chceme pomoci, anebo potřebujeme přísun pracovních sil, měli bychom také zajistit, aby nenarušovali životy starousedlíků. Což vylučuje stávající příval. Nemám nic proti přistěhovalcům, pokud žijí podle hodnot svého hostitele a chovají se slušně.

I když otázkou je, co tam u nich znamená chovat se slušně. Pokud by si tohle dovolili k ženám svých sousedů v severoafrickém prostoru, nepřižili by do rána.

0 0
možnosti
MD

LOL tohle mi vzdycky vhani slzy smichu do oci, internetovy uzivatel co MA NAZOR :-)

0 0
možnosti

"První dva kroky se jí povedly..." to myslíte vážně? Řecko už dávno mělo ekonomicky padnout, protože cpát do někoho peníze horem dolem nemá

žádnou cenu. Co vyřešila na Ukrajině, mi také není jasné, pokud vím tak situace se tam nijak nezměnila.

Jinak Merklová je za poslední roky vlády natolik zaslepená, že by byl nejvyšší čas, aby šla do háje, nebo přivede Evropu na pokraj třetí světové války.

Možná, že by nebylo od věci, kdyby se skutečně ujal vlády někdo, kdo nemá v hlavě hoblovačky a hájil by skutečné zájmy Evropy . Místo, aby se vyřešila porodnost lidí žijících v Evropské unie tím, že by se mladým lidem vyšlo vstříc, aby měli důvod zakládat rodiny, tak sem radši budeme tahat, líný lidi, který

kromě dělání dětí a házení kamením po ženách nic jiného neumí.

4 0
možnosti
VN

místo, aby se vyřešila porodnost lidí žijících v Evropské unie tím, že by se mladým lidem vyšlo vstříc, aby měli důvod zakládat rodiny......

Víte , proč je v Evropě nízká porodnost ? Kvůli blahobytu. Je dokázáno , že nejvíce dětí se rodí v nejchudších zemích a nejméně v nejbohatších. Protože v těch nejchudších zemích jsou děti jedinou radostí , kterou ti lidé mohou mít. Dobře situovaný Evropan těch radostí může mít milion a v dětech vidí především nepohodlí a zátěž...

1 0
možnosti
Foto

Nebuďte naivní, už Evropu do záhuby přivedlo!

4 0
možnosti
JZ

Strašit novodobým Hitlerem je poněkud mimo. V roce 1933 v Německu vrcholila hospodářská krize. Nyní na tom je Německo ekonomicky velmi dobře, patří k nejbohatším státům světa. Němci jsou dost schopni, aby si svoje problémy vyřešili sami, nehledě na to, že paní Merkelová má doma v zemi velkou opozici, např. v osobě velmi schopného bavorského premiéra.

0 0
možnosti
KS

Tahle situace nastala v historii v Evropě už několikrát. A kupodivu se do moře nepotopila.

0 0
možnosti

Tak nějak. Většinou se objevují v médiích dva názory. Buď sluníčkový a nebo nenávistný. Ona pravda je většinou někde uprostřed.

Obvykle to je tak, že většina si chce dát gáblík, napít se piva, koupit si dům, mít ženu, děti, ... . Bohužel, ta menšina, která dělá bordel, je viditelná a pro média atraktivní. A, musí se přiznat, že i když dělá bordel menšina, může to být zatraceně nepříjemné a omezující.

1 0
možnosti
JP

My jsme zatím díky Německu v historicky nejvyšším blahobytu.

1 1
možnosti
SB

Což se vůbec nevylučuje s tím, že Německo dělá hovadinu non plus ultra.

8 1
možnosti
RB

Hitler se neobjeví ( max ve filmu), na rozvrat si vystačí Adolfa Ferkel sama. Dojčlandi by spíš potřebovali vlastní verzi sira Winstona.

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik