Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Přečetl jsem si článek a účastnil se diskuse. Mám z toho jednoduchý pocit. Autor prokázal, spolu s některými diskutéry, až ostudnou neznalost norského právního a imigračního systému. Ostudnou proto, že informace je možno si získat během několika málo minut brouzdání internetem. Horší ale je, že pan autor prokázal naprostou necitlivost a aroganci, spojenou s nedostatkem empatie k neštěstí druhých. Na otázky zde mu kladené odpovídá úsečně opakováním výmyslu. Přitom by stačilo, aby si sám sobě položil krátkou otázku. Jak mohli rodiče porušit zákony, když se jedná o dítě staré 9 měsíců, které většinu svého života tráví v nemocnici, obklopené zdravotní péči a také starostlivostí rodičů, což nepotvrzuje ani Blesk ani Idnes ale samotná nemocnice. Pan autor je jen typickým produktem dnešního způsobu myšlení u některých lidí. To co se mně bezprostředně netýká, o to se nezajímám. Jenže takové myšlení, se může jednou škaredě nevyplatit těm, kteří se jím řídí, protože až oni někdy budou potřebovat pomoc, můžou se setkat také s odmítáním.

19 1
možnosti
JZ

J14a78k58u25b 20Z77e36m68a58n

12. 1. 2016 20:24

Ano máte pravdu. Svým způsobem mě absolutně nezajímá, co se děje v Norsku. Než začnu jim radit co dělat, zametu si nejdříve před vlastním prahem. Mimochodem, vy jste byl celých těch devět měsíců s těmi rodiči?

0 3
možnosti
LN

prohoha.... vy jste teda exemplář....račte prominout při vašem vzdělání...ale čím porušili rodiče toho dítěte norské zákony...???....tím že mu chtěli dát ledvinu...???

9 0
možnosti
MK

A předtím rodiče tím, že děti vychovávali jako křesťany....no pán je trochu mimo

4 0
možnosti
Foto

Všetečný dotaz:

Jestliže se jedná o české děti českých rodičů, tak proč paní Michaláková neběžela hned na naší ambasádu?

0 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
VB

"Jestli se nám jejich zákony líbí, nebo ne, není vůbec naše věc." Zvláštní logika.

1 1
možnosti
Foto

Proč zvláštní? Mně se také spousta amerických zákonů nezdá a poskakuji snad?

0 0
možnosti
JM

je vidět že jste ještě mladý.. až Vám někdo ukradne děti třeba vlastní manželka tak budete koukat

4 1
možnosti
JZ

J11a50k84u25b 15Z16e22m11a59n

12. 1. 2016 19:16

Proč by to dělala? Chovám se tak, aby k podobným věcem neměl nikdy nikdo důvod. A zatím se mým dětem s námi oběma daří dobře.

0 0
možnosti
ZJ

.... začínám mít dojem, že pohybovat se po Norsku s vlastními dětmi, je něco podobného, jako když jezdil legendární Old Shatterhand se svým koněm Hattátitlou po Divokém Kurdistánu:-(:-(Rv! Taky musí - ty děti - být POŘÁNĚ VYCVIČENY.

0 0
možnosti
Foto

Old Shatterhand s Hatatitlou v Kurdistánu nikdy nebyl.

4 0
možnosti

Vy jste dobře zmatený. Ano, v nacistickém Německu platily zákony, na pronásledování a likvidaci Židů, takže to bylo v pořádku, protože to byl zkrátka zákon. Proč bychom to měli kritizovat z jakého titulu ? Pche? Snad na posouzení zákona nepoužijeme nějakou vyšší morálku či mravnost??? Jak je psáno, tak je dáno. Když někdo napíše do zákona, že je třeba vybít všechny Židy, nebo krást rodičům děti, tak je to prostě v pořádku a basta fidli!! Jak jednoduchý (a prostoduchý) svět, ve kterém žijete, že autore ?

Vaše uvažování připomíná uvažování pětiletého dítěte. RvRvRv

7 2
možnosti
JZ

J59a63k56u62b 63Z17e15m33a42n

12. 1. 2016 18:37

Porovnávat nacistické Německo se současnou situací může jen naprostý zoufalec.

3 4
možnosti
LS

L69i32b60o80r 81S25y40n93e28k

12. 1. 2016 18:13

Mladý člověče s vlastním názorem, určitě ho s věkem a strachem o své vlastní děti, až nějaké budete mít, změníte.

5 2
možnosti
JZ

J71a19k30u50b 78Z12e95m84a91n

12. 1. 2016 18:38

Mám dvě krásné děti. Máte ještě něco chytrého k tématu?

2 0
možnosti
MP

Vy jste asi nikdy nebyl vážně nemocný. Nebo někdo z Vaší rodiny. To byste věděl, že není nemocnice jako nemocnice. Když tady seberou dítě ze špičkové nemocnice a šoupnou je cizím lidem a ještě do obyčejné okresní nemocnice, tak to by jeden vraždil! Lékaři viděli, jak se rodina svědomitě stará o dítě a navrhli sociálce, aby jim pomohli a oni udělají takovouhle prasárnu, tak co si o tom víc myslet? Nějaká bába na sociálce, absolventka nějakého pofiderního pseudostudia, má kompetence zmařit práci lékařů a rodiny? Vy jste se snad zbláznil nebo jste notorický kverulant. Navíc jde dítěti doslova o život.

13 1
možnosti
MK

Jenomže Bavernetu přeci nejde o děti. To už snad pochopil každý, kdo se dokáže zamyslet i nad takovou kravinou, proč moucha létá :)

5 0
možnosti
TD

Autore, až do Norska pro nějaké odebrané dítě vyšle ČR přepadové komando, tak budou Vaše stesky na místě. Ano, děje se to na území cizího státu. Ano, ta fašistická organizace se nehodlá o svoje "argumenty" s nikým dělit (v zájmu odebraného dítěte). To je všechno pravda.

Ale tady naštěstí norské zákony neplatí, takže tady si můžeme udělat na věc vlastní názor. Na to, že je to celé další zrůdnost, stačí bohatě ty informace, které už jsou k dispozici. Svojí "logikou" byste ve 40. letech minulého století úspěšně obhájil i Osvětim.

11 1
možnosti
MK

Mám pocit, že Poláci už tam nějak tak řádili :D nejsu si jistý, proto se omlouvám, jestli se mýlím

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik