Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já si vždycky, když se něco takového probírá, vzpomenu na tu nešťastnou speciální pedagožku někde v Nýrsku, která neudělala nic jiného, než že upozornila, že se jí na kresbách dítěte něco nezdá.

1 0
možnosti
SB

Pokud vím, nemotáme se do norských záležitostí, když Norsko vezme děti norským rodičům.

Ale například oba chlapci paní Michalákové mají české státní občanství.

8 0
možnosti
Foto

To je druhotné. Prvotní je bydliště.

Pokud ukrajinská rodina bude mít v Praze problémy, tak to také řeší naše a ne ukrajinská sociálka.

2 2
možnosti
JV

J46i51r44i 27V97r52a44b63e45c

12. 1. 2016 17:54

Absolutni souhlas R^R^

1 4
možnosti
Foto

I já absolutní souhlas. není to divné?

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
JR

J79a51n 91R24á31ž

12. 1. 2016 17:47

I když jsou mi zvyklostí panující v Norsku týkající se výchovy dětí z duše odporné a považují je za barbarské, jsou to jejich zvyklostí, které musí každý, kdo v Norsku žije respektovat.. Což v praxi znamená, že naše zasahování do jejich záležitostí je stejně nesmyslné, jako je zasahování Bruselských úředníků do chování polské vlády k rozhlasu a televizi, čehož jsme teď svědky.

Jedno by si měl každý uvědomit: ,Když chci žít v nějaké jiné zemi, nemohu si vybírat jen to dobré, v Norsku jejich životní úroveň, ale musím počítat i s tím, že některá jejich pravidla jsou fašistická a mohou zasáhnout i mne.

Jinak: Když chci žít zcela svobodně bez zásahů byrokratů mezi lidožrouty, musím počítat i s tím, že mohu skončit v kotli co by základ na guláš.

2 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
10 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
24 1
možnosti
MK

Nezjistil, ale o to více o tom píše. Co se týče Michalákové, tak té paní dodnes nevěřím, ale ono to je irelevantní, vzhledem k tomu, že odebírat děti rodičům je svinstvo.

3 0
možnosti
MK

A co je Norům po nás, když u nás financují organizace propagující gender rovnost, homosexuální kulturu, multikulturalismus?

Je nám do toho a hodně. A mělo by do toho být každému člověku, kterému záleží na svobodě. Nebo vám snad připadá normální odebrat děti rodičům jen proto, že jsou podle Norů moc nábožensky založení, jako se to stalo nedávno? Vám nevadí tato eugenika, kdy se berou děti lidem, kteří nějak vybočují z norem určených Bavernetem?

11 1
možnosti
JR

J60a73n 68R24á14ž

12. 1. 2016 17:49

Řešením není starat se o to, co se děje v Norsku, ale udělat to jako Putin: Všechny neziskovky, které jsou zcela financovány ze zahraničí, postavit mimo zákon!

2 0
možnosti
RN

socialni pracovnik, zeRvRvRv

5 2
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik