Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Můžu se zeptat, pokud to není příliš osobní, o jaký zdravotní problém se nakonec jednalo, když to nebyla krční páteř? Na základě jakého popisu lékař vyřknul danou diagnózu. A z čeho jste usoudil, že lékař neměl pravdu? Děkuji za odpověď.

3 0
možnosti
RK

Vzhledem k tomu, co se žene do Evropy za takzvané "imigranty", by spíš vláda měla nařídit naopak povinné ozbrojení většiny obyvatel + uzavřít hranice!

2 0
možnosti
PK

P36a28v68e64l 54K19u61l47a

15. 1. 2016 12:14

Jako odměna za sprosté chování autora k diskutujícím - umístění na titulku :-/ Bravo, "Křišťálová lupo"!!

9 0
možnosti
JZ

J46a32k81u89b 26Z74e24m88a17n

15. 1. 2016 15:28

Kulo, čím trpíš, se říká závist. Pro mě to není nic nového, na titulce mám každý druhý článek.

0 1
možnosti

k nejvetsim masakrum se zbrani dochazi namistech, kde jsou zbrane zakazane - napr. v usa ve skolach

7 0
možnosti
PJ

V divadle Bataclan - tedy podle dostupných informací - dobíjeli vrahové své samopaly několikrát ... byli si jisti, že nikdo z obětí, čekajících na porážku, v kapse bouchačku nemá. ;-(

4 0
možnosti
JH

J77a80n 47H73l69a27v61a17t39ý

15. 1. 2016 11:40

Opět ten troll Zeman. Vy jste snad vymyšlený ;-D

10 0
možnosti
OB

Připomenu Vám několik historických citátů:

„Nejhloupější chyba, kterou bychom mohli udělat, je dovolit podrobeným rasám držet zbraně. Historie ukazuje, že všichni dobyvatelé, kteří dovolili podrobeným rasám držení zbraní, si tím připravovali vlastní pád.“

(Adolf Hitler)

„Jeden člověk s puškou je schopen kontrolovat sto neozbrojených...provádějte plošné prohlídky a za nalezené zbraně popravujte.“

(V. I. Lenin)

„Veškerá politická moc pochází z hlavně pušky. Veškerými zbraněmi musí vládnout komunistická strana, aby takto žádné zbraně nemohly nikdy být použity proti straně.“

(Mao C ́ Tung)

15 0
možnosti
MN

V celé historii lidstva zbraně nemohli vlastnit pouze otroci a nevolníci.

11 0
možnosti

Vy ale nechcete odzbrojit civilní obyvatelstvo. Vy chcete sebrat registrované střelné zbraně zákona dbalým občanům.

A co neregistrované střelné zbraně? Odhaduje se,že jich je asi tolik co těch "legálních", k páchání trestné činnosti se ale používají násobně častěji.

Zapomněl jste také na další zbraně - co třeba takové mačety, bejzbolky, ... (nebo i nože, kladiva, kameny, střepy :-P) .

-

Nedomyšlené nápady tohoto druhu tedy potlačují pozitivní stránku existence zbraní (možnost bránit se), zjednodušují ale život kriminálním delikventům s agresivními úmysly.

27 0
možnosti
Foto

Slobodu zaručujú dodržiavané práva. Dodržiavanie práv zabezpečuje plnenie povinností. Slobodu, právo, zodpovednosť a povinnosť nemožno oddeliť.

Tzv. slniečkári majú plné ústa práv, ale o povinnostiach, alebo zodpovednosti ani neceknú. Sú proti zbraniam.Vlastnenie zbrane je spojené so zodpovednosťou.

Mne z toho vychádza, že všetkých ostatných majú za nezodpovedných a nesvojprávnych hlupákov, ktorým musia zjavovať tú svoju jedinú pravdu. A tí, ktorí majú takéto názory a presadia ich sa stávajú diktátormi.

7 0
možnosti

P71e30t95r 56Č16e61j28k71a

14. 1. 2016 22:24

Ok, zkusím to ještě jednou - dotlačit vás k odpovědi na argument, kterému se vyhýbáte asi jako čert kříži. Zločinec si pro svůj zločin je schopen zbraň obstarat ilegální cestou (vzpomeňme si na událost z toho francouzského vlaku, kde spoustu nevinných před obrovským masakrem zachránili vojáci, kteří zaslechli a rozpoznali zvuk nabíjené zbraně) - jak bylo řečeno - AK47 na černém trhu je dneska za pár tísícovek! Proč chcete brát šanci lidem (kteří chtějí! zbroják a zbraň přece není povinnost - je to možnost plná povinností a odpovědnosti!) aspoň teoretickou možnost se bránit vůči tomu a uvrháte je do ještě větší závislosti na nespolehlivém státu (a ten stát vždycky bude nespolehlivý, pokud má být demokratický a ne-policejní)?

Domnívám se, že v případě Uherského Brodu - ten člověk měl zbraň, fajn, kdyby zbraň neměl, udělá něco ala magor z Frenštátu, nebo někde někoho podřeže. Zločinci vážně nezabráníte ve zločinu tím, že budete mávat bílou vlaječkou přivázanou ke klacku....

25 2
možnosti
JZ

J95a73k39u61b 58Z49e26m76a62n

14. 1. 2016 22:27

Máte pravdu, šílenci nezabráníte. A nepomůže vám k tomu ani zbroják. Pokud argumentujete francouzským vlakem, tak tam zasahovali vycvičení vojáci, kteří podobné chování mají v krvi. A důvod mít zbraň, jenom proto, že ji má potenciální zločinec, mi přijde nedostačující.

1 15
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik