Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Mezi řádky čtu, že nefandili Manchesteru, jako vy. To je celé.

Nestranný divák to vnímá jinak než vy a takových blbostí si ani nevšimne. A je pravda, že evropská liga nemá takový zvuk jako LM. Je pravda, že ty trofeje, co má velkoklub Manchester, jsou opravdu malinké a ambice, které by tento klub měl mít opravdu nenaplňují.

3 5
možnosti
JZ

J67a62k56u49b 88Z67e79m15a97n

21. 4. 2017 11:52

To ovsem ctete spatne. Takovy Karoch doslova ujizdel na Pogbovi a mozna se mu o nem i zdalo. Nebylo to vubec o tom komu fandili. To je mi totiz sumak. Dulezite bylo, co predvedli.

0 0
možnosti
ZB

Česká televize pod vedením Dvořáka bohužel jde strmě s kvalitou dolů. Mnoho kamarádíčků se na ČT přiživuje, a to nejen ve sportu.

5 0
možnosti
TN

Oceňuji, že se tentokrát na idnesu věnujete něčemu jinému než trolení.

0 0
možnosti

Naprosto souhlasím. Někdy zvažuji sledování na "hlucho", jenže u fotbalu to není zrovna to pravé ořechové. A dělám to u tenisu, kde pan Svačina je kapitola sama pro sebe. Šéfkomentátor p.Záruba to tak ovšem nevidí (jak mi napsal).

Ovšem včerejší fotbal byl super!:-)

4 0
možnosti
ZZ

kvůli našim komentátorům jsem přestal kolektivní sporty sledovat, jak píše kolega níže, i mě od sledování hokeje odradilo to množství "hochů, kteří na sebe spiklenecky mrkají při komentování dvě hodiny před zápasem, při zápase, o přestávkách a dvě po zápase", nebo ten komentář "pro slepé", kdy po ukončené akce jí ještě dvě minuty popisuje a vysvětluje nějaký mudrlant, jako kdyby to diváci neviděli a ty duchaplné rozhovory s hráči, to je dílo

2 5
možnosti
JZ

Souhlasím, že pozice tzv. spolukomentátora je naprosto zbytečná. Nesouhlasím s vaším hodnocením studia. Tam strašně záleží na jeho obsazení, ať už ze strany moderátora, tak hostů. Třeba takový Franz Straka. Nejsem žádným jeho fanouškem, ale vždycky, když byli ve studiu O2 on a Rajnoch, tak to bylo to nejlepší studio jaké je možné si představit v českých možnostech.

1 2
možnosti
BG

Na sport se v televizi nekoukám. Ale když "jsem šel kolem" (tedy když jsem přepínal programy) a narazil jsem na tu pozápasovou debatu, vždycky mě zajímalo, k čemu takové debaty, analýzy a diskuze jsou. K čemu někomu je, že se bude probírat, že tenhle hráč byl asi unavený a kopnul míč špatným směrem, že ten měl využít šanci a jít zleva/zprava...? To samé rozhovory s fotbalisty. Říkají úplně to samé celou svoji kariéru.

3 2
možnosti
JZ

To zase ne. Pokud jsou ty rozbory dělané odborně nebo třeba i zábavně, tak to smysl má a je to i zajímavé. Ale pokud tu diskuzi vede Čapek (Kozohorský), už je to samo o sobě určeno k záhubě. Pokud by ve studiu byl třeba nějaký trenér, který by k tomu mohl něco říct, také by to mělo smysl. Ale co zajímavého mohou sdělit Zelenkové? Jeden byl líný na krok a druhý byl fotbalista, který svojí slávu dohání až po kariéře....

0 2
možnosti
KB

R^..a v hokeji je to téměř to samé

2 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik