Diskuse

Sparta si to zvorala v zimě

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ještě poslední věc. Spartu a hlavně pak Lafatu prostě nemůžu, ale nazvat šestinásobného vítěze koruny střelců a autora dvouset ligových golů morem kabiny a chtít ho vymést z kabiny... To mi nějak nesedí. Co se týče Dočkala tak jsem zatím spíš slyšel nářek, že se ho zatím nepodařilo nahradit...

0 0
možnosti
Foto

Myslím že to tak jak píšete nikdy nemohlo fungovat.

Holoubek neměl ani platnou licenci pořád by byl ve Spartě ten "kluk na záskok"

Sparta respektujtive její majitel postupuje naprosto správnou cestou.

1/Vybrala ́ si trenéra

Ten balík peněz co stál Italský trener utnul dává jistotu, že dostane dost prostoru a dle dostupných informací mu dal pravomoci běžné pro trenery-managery

2/ Dle jeho přání změnila realizační tým

3/ Koupila mu hráče dle jeho požadavků

10nových hráčůnení žádný problém a není to ani nic nezvyklého s novým trenérem a nejspíš jsou především důsledkem ovýkonstní úrovně a tréninkové morálky hráčů. Ppokud budou "domácí" lepší než ti koupení tak hrát budou. ale zatím to tak neypadá.

Teď je jen potřeba dát novému trenérovi prostor vybudovat fotbalový tým moderního stylu konkurenceschopného na Evropské úrovni. To ale nemusí být hned letos, ale v silách pana Ketínského je to finančně utáhnout.

0 0
možnosti

Pokud by kupoval hrace okolo 25 let, chapal bych, ze je to sazka na dlouhodobou budoucnost a koncepci. Jelikoz je ale spouste tech hracu 30 a vice, je to snaha o okamzity uspech. I v Evrope. A pokud se budeme bavit o kvalite, tak stoperu, jako je Kaya za 60 milionu, tak tech ma Sparta plny Strahov. A utocniku jako Janko, to same.

1 0
možnosti

R19a58d96e86k 86J52a34r51o38š

31. 7. 2017 20:42

Já těmhle multikulti hráčským klubovým slepencům nefandím.

Jedině tak Internazionale Milano (Inter Milán), který ma tu mezinárodnost transparentně v názvu klubu...

Sparta neměla vyštvat Víťu Lavičku, od té doby má u mě utrum...

1 0
možnosti

Proč měl Holoubek vymést Dočkala s Lafatou? A na koho žárlil Vácha s Kadlecem? Kolikrát jste viděl hrát Kayu?

1 0
možnosti

J12a84k64u18b 56Z15e31m95a23n

31. 7. 2017 20:32

Proč měl vyhodit Dočkala a Lafatu? Protože jsou morem kabiny. A na co žárlili ti dva a další? Zajímejte se trochu o fotbal a nebudete se tak ptát. I sám Vácha v rozhovoru potvrdil, že žárlili na mladé a na to jaký dostávali prostor. A Kaya? Viděl jsem ho dvakrát a když si to spojím s tím, že ho nechtěli v Galatasaray, tak si dovedu tu jeho kvalitu představit. Vždyť ho školili i hráči Bohemky.

0 0
možnosti
Foto

Sparta dosud vždy stahovala hráčskou i trenérskou tuzemskou kvalitu, proč ne! Proč to ale nefunguje?? Chyběl kvalitní psycholog!!! Dnes už je to ale bohužel neřešitelné !

0 0
možnosti

P36e33t13r 21L58a62n18g34e85r

31. 7. 2017 18:32

Zajímavé zamyšlení.R^

0 0
možnosti