Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kecáš. Video zafungovalo naopak skvěle. Bez něj by to mohlo celé dopadnout tragicky. Video do fotbalu naopak absolutně patří a na 100% se osvědčilo. Vadí to jenom podvodníkům a hazardní mafii, kterou prodávání výsledků živí. Teď to budou mít těžší a dražší.

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Video není určitě problém, naopak problém je vždy rozhodčí, který ho neumí vyhodnotit, častěji záměrně, občas i svou neschopností.

Jinak mi autor trošku připomíná klasické hospodské fandy, kteří by mohli hned trénovat Barcelonu, nebo z fleku komentovat jakýkoliv sport.:-)

0 0
možnosti

Noneke. Souhlasím v převážné většině. Skvělý turnaj, video není žádným velkým přínosem a co se týče ČT, tak to je o lidech. Mě vždycky vykolejí pravidlový revolucionář Vlášek.

0 0
možnosti

Nezklamalo video, ale někteří sudí. Video je nemá nahradit, má jim pouze pomoci. V mnoha případech je pak konečné rozhodnutí stejně na rozhodčím. Zkuste se o to více zajímat, než příště sepíšete podobný blábol...

1 0
možnosti

Naprosto mimo, opak je pravdou i přes uvedené pravdivé příklady.

Pokud tito rozhodčí i přesto, co u videa vidí na vlastní oči, nevěří vlastním očím a rozhodnou takto chybně , nemají co na této urovni pískat a budou nahrazeni lepšími - evidentně nepískají dobře.

Video nezklamalo vůbec, někteří rozhodčí naprosto.

Nástroj napomáhajicí správnému rozhodování nemůže být špatný, špatní mohou být jen jeho uživatelé.

více v mém blogu:http://zamboch.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=670577

0 0
možnosti

Zásadní chybou používání videa bylo to,že nebyla možnost pro poškozené mužstvo si jeho použití vynutit a to ani 1x či 2x za zápas při klíčových momentech. (Náprava - viz tenis)

0 0
možnosti
Foto

Bosák má velkou příležitost zalézt do kanálu a už nikdy nevylézt.

0 1
možnosti
Foto

Video ve fotbale je na nic nebo spíš na škodu. OK, tenisový míček je malý, létá rychle a mnohdy je ten míč opravdu sporný. a mohu si to video objednat pouze 3x v setu a pokud mám pravdu, tak se počet možností nesnižuje.

Ale, myslím, že ani tenisté všechny ty možnosti nevyužívají.

1 0
možnosti

P77e37t71r 93S97k28á67c44e59l

17. 7. 2018 14:32

Karma. I když mám připomínky - přibývá hereckých výkonů hráčů a rozhodčí za ně neudělují karty. Takže v čem a jak se zvyšuje kvalita kopané? Okopávaná, silnější vyhrává, nikoliv ten s rychlou kličkou či jinou technickou novinkou. Pan Rosický by mohl napsat knížku, jaké zákroky na jeho těle prováděli obránci, kteří nebyli schopni ho zastavit jinak, než faulem. Vytratila se rytířskost, úcta k soupeři.

K právu mužstva shlédnout video - plný souhlas, i rozhodčí se může "mýlit".

A komentátoři? Několikrát jsem psal kritiku šéfům sportovní redakce, bez odezvy. Plácají se jistě na poradách po ramenou a myslí si, jak jsou skvělí. Například - bývávalo zvykem, že během utkání a ve druhé půli zvláště několikrát komentátor řekl: "Pro ty, kdož přišli k televizorům později..." nebo "Pokud FC dnes remizuje, má postup zajištěn", apod. Prostě každý nemá čas před zápasem vyhledat 14 dní staré informace a být v obraze. Omlouvám se, tohle píši k pohárovým utkáním, ale diskutujeme o kvalitě reportérů ČT a ta šla za poslední roky dolů. Škoda, platíme si je a nemůžeme ovlivnit jejich kvalitu.

1 0
možnosti

Chybou vás a vám podobných lidí je to, že jste přesvědčeni, že prostřednictvím koncesionářského poplatku si někoho platíte. Kolik si myslíte, že ten váš příspěvek na komentátora v skutečnosti je? 0,00000 prd. Tomu adekvátně odpovídá i míra rozhodovací pravomoci ;-)

0 0
možnosti

J45a73r21e24k 46W75o67l84f

17. 7. 2018 8:53

Komentátoři na ČT jsou hrůza? Tak si to běžte zkusit vy chytrolíne, to se to mele z gauče s lahváčem v ruce, že? Rv

1 3
možnosti

J90a73k79u40b 29Z13e85m44a28n

17. 7. 2018 10:22

Na víc se nezmůžeš?

0 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik