Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Zárubovi asi neřekli, že komentuje v TV a ne v Rádiu. Elektronickou tužku by jim měli sebrat, protože ta úmorná snaha ji použít na naprostou blbost je až trapná. Dvojice kecalů před zápasem si po americkém vzoru nahazuje navzájem repliky jak Dvořák s Bohdalovou. Ale abych jen nekritizoval, při TdS jsem zaregistroval jistý posun, že spolukomentátor nepřechyluje ženská příjmení, nejdřív Koukal a dnes i Kocumová (ale ta jen občas).

4 0
možnosti
ZZ

k zarubovi možná ještě toto: on zavedl model, kdy jsou na jakémkoliv zápase přímo na hřišti 3-4 komentátoři dva co na sebe šibalsky pomrkávají při komentování v záběru kamery, ten jeden potom komentuje všechno pro slepou část diváků, kdy po přerušení zopakuje vše, co mi se zdravýma očima už jsme před chvíli viděli, potom ta skupina ve studiu, která se snaží zavalit diváka info z internetu o kterémkoliv mužstvu nebo hráči a pak vám nakreslí, jak se mělo hrát. nevím proč tu info nedá trenérům před tím, než hráčina kluzišti něcozmrví

3 0
možnosti
DR

Velmi zajímavý rozbor napsaný v klidu a bez emocí. To už se tady moc nevidí. R^

3 0
možnosti
Foto

A která jiná televize by to podle Vás volně, jako neplacená, odvysílala, když ne ČT?

0 0
možnosti
JZ

I ČT je placená. Každý z nás musí dávat nějakých 140 korun měsíčně. To jiné televizi nemusím, když nebudu chtít.

1 0
možnosti
JN

V řadě věcí máte nepochybně pravdu, ale s tím trenérem - když není z čeho vybírat (jakože není, poněvadž kvalitní hráčská základna v mládežnických kategoriích prostě chybí), tak s tím nic neudělá ani sebelepší trenér.

A i co se týká té naší nedisciplinovanosti - to by Varaďa musel nechat sedět nejmíň třetinu týmu a to na akci tohoto typu reálně nejde, protože tak velký počet náhradníků k dispozici nemá.

1 0
možnosti
JZ

K druhému odstavci. Ano, on nemůže nechat sedět třetinu mužstva, ale pokud by hned ze začátku posadil jednoho dva hráče, třeba by si ti kluci uvědomili, že to takhle nejde. Svým způsobem už jde o dospělé lidi.

0 0
možnosti
MS

Tak "Blů lajn" Záruba mě děsil vždy, všude a za všech okolností. Jsem na něj naprosto alergický. Ale aby mu to nebylo líto, stejně to mám s jeho kolegy Rejmanem a Vláškem. Je to pro mě odobně něco strašlivého a nejhorší je, že si to (také já) nedobrovolně platím...

0 1
možnosti
Foto

A kdo vás nutí, si to platit?

0 2
možnosti
Foto

ČT Sport je ostudou České televize

3 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik