Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

První půlka Vašeho blogu velmi dobrá a i já souhlasím s tím, že Berbr nemůže za vše a že jen s jeho odchodem se ten prohnilý systém ihned nevyléčí.

Ovšem mám trochu problém s tou lacinou kritikou Baroše, Rezka a spol. Třeba vytýkat jim, že během své hráčské kariéry na trávníku často simulovali: asi by se našlo jen minimum fotbalových útočníků, kteří tohle nikdy nedělali. A "svatý" v tomhle směru není třeba ani takový Ronaldo...

0 0
možnosti
JZ

Ronaldo ovšem nestojí v čele jakéhosi hnutí za očištění fotbalu.

0 0
možnosti
JN

Tak jinak: chcete tvrdit, že Vámi zmíněný Pavel Nedvěd nikdy nesimuloval? Uznávám, že určitě méně často než Baroš nebo Rezek, ale ono je také v tomhle směru rozdíl mezi útočníky a záložníky.

0 0
možnosti
JZ

Ano simuloval. Ale jak píšete, zdaleka ne tak okatě a často. A ne proto, že je záložník, protože i ti se dostávají do spousty osobních soubojů. A Nedvěd pro fotbal pracuje. Samozřejmě, že ne pro ten český, vzhledem k nabídce, ale pracuje. Nechodí jen na golf a vyprávět moudra do studia.

0 0
možnosti
OU
JZ

Ano, spoustu hráčů znám opravdu osobně. Nicméně, nemusím jejich přínos a chuť pracovat pro český fotbal. To ukazují fakta. Aneb, co udělal Šmicer pro fotbal od konce své hráčské kariéry?

0 0
možnosti
OU
JZ

Ano, tak ať si ho užívá, třeba jako Patrik Berger. Nechce do toho dělat, tak nedělá. Ale oproti Šmicerovi nevystupuje v zábavných pořadech a hloupě netlachá ve studiích. Jasně, u Šmicera je to způsobeno jeho tchánem, ale už by mohl mít ve svém věku svůj rozum a ne jen papouškovat hospodské řeči.

1 0
možnosti