Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Protože je ČT rodinný podnik za naše peníze. Jediná náprava je zrušit ČT i televizní daň.

0 0
možnosti
Foto

Hele kluku, tebe to mrzí, že to není jako za Nagana, že už nejde, aby se celá republika dívala...ale chce se i po fandovi, aby vnímal pravidla. A pracoval. Sakra ta nedostupná dospělost. Chtějí se pravidla. To bolí;-);-D A pak tu vyfikneš v dalších cancech opus, jak bys ausgerechnet někoho, kdo s pracovním zápalem pracuje ( a holt řekl vtip, na který ty prostě nestačíš,:)) vyrazil z práce:)) a ještě bys chtěl, aby tě někdo bral vážně:)) R^:))

1 0
možnosti
PV

Ja ti rikam uz dlouho, ze covid ma devastujici ucinky hlavne na smysl pro humor. Ok, nemusi se mi vtip libit, ale psat o tom takove clanky?

0 0
možnosti
JE

Arogance. Sebestřednost. Nulová sebereflexe. Namyšlenost. To vše je nějakej Jakub Zemnan.

4 0
možnosti
RK

Vůbec nechápu, proč si tady dopisujete s tím nevychovaným mentálně ještě dítětem? 8-o

3 0
možnosti
MV

Díky za upozornění, přečetl jsem blog a díky Vám i diskuzi před tím, než jsem napsal příspěvek. Diskutovat s tímhle pávem není opravdu třeba. Vám fajn neděli a ještě jednou díky za upozornění.

2 0
možnosti
JJ

Záruba to někdy s těmi emocemi přehání a těď se prostě uřekl. Na ČTV, zvláště na jejich moderátory, mám také svůj názor, ale ještě víc, než ČT nesnáším sebestředné, arogantní a namyšlené hulváty, jejichž jedinou předností je jejich mládí. ;-)

4 0
možnosti
Foto

Nejsem si jist, že jejich mládí je nějakou předností. Autor tohoto blogu dokazuje opak.

3 0
možnosti
Foto

Jak je toto možné? Robert Záruba neskončil!! Možné je to asi proto, že není ješitný a umí se omluvit. Miloš Zeman se za nesmysly o Ferdinandu Peroutkovi neomluvil. Navázat na metody bolševiků - mezinárodní ostuda.

1 0
možnosti
JZ

Rozdíl mezi Zárubou a Zemanem je jeden podstatný. Snad ho i ty, při své "inteligenci" pochopíš. Zemana zvolili dva miliony lidí za prezidenta. Zárubu poslouchá při hokejových přenosech cca 30 tisíc lidí a to ještě musí jít o hodně atraktivní ligový zápas. A navíc, nikdo si ho nezvolil, ale drží se tam jako klíště na sílu.

0 1
možnosti
Foto

Já taky některé důchodce nemusím. Proč mám přispívat na jejich důchod a zdravotní péči?

2 0
možnosti
JZ

Věř mi, že ty rozhodně na nic nepřispíváš.

0 2
možnosti
LS

Až drsňák ráno vystřízlivi tak bude zase jako beránek

1 0
možnosti
JZ

A povedlo se ti to?

0 0
možnosti
KV

K10a80r29e53l 91V20a97n29ě38k

12. 2. 2022 23:07

Poslouchaj Zeman. Po přečtení toho blábolu co mu říkáte názor na pana Zárubu. Bych vám doporučil větší konzumaci ryb. Mají blahodárný účinek na zvyšování IQ. Odhaduji, že dvě velryby střední velikosti by mohly pro začátek stačit. A zase pak něco napište ať vidíme ten progres.;-D;-D;-D

2 0
možnosti
JZ

Vaňku, tak si představ, že je mi úplně jedno, co si někdo jako ty myslí. Věříš tomu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik