Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AF

Asi těm povalečům málo zaplatili.

0 0
možnosti
Foto

Naše dvacítka je už 10 let bez medaiIe z mistroství světa. Takže nejde o žádné překvapení, spíše si mnozí letos dělali plané naděje. Taková je prostě už realita. Hokej je drahý sport a náš je v pozvolném sešupu.

5 0
možnosti
Foto

Ani moc nesouhlasím

0 1
možnosti
NO

"Navždy budu litovat. Měli jsme na víc, tvrdí kapitán hokejové dvacítky"

lol

prohrat se muze, nekdy i lepsi neodchazi jako vitez, ale tento bezkrevny vykon bez sebemensiho zaujeti a tymove energie, hruza. O co hur, az na vyjimku s outsidery z Danska jsme nebyli v zaveru schopni zatlacit soupere. Presilovky byly spis o tom nedostat gola. Prisnejsi hodnoceni snese snad jen Pastrnak :-)EUR^

8 0
možnosti
FS

Chtít vyhrát k výhře nestačí. Realita je taková, že juniorská reprezentace strašně zklamala. Chce to mnohem víc pokory a skromnosti především od hráčů samých.

 A hlavně - učit se - učit se - učit se - hrát hokej !

8 0
možnosti
DH

Víte Jakube, já taky sleduji hokej - poměrně už několik let. Je normální, když mladí kluci jedou na turnaj, že chtějí vyhrát. To že je teď hodně lidí považuje za namachrovance je díky našim médiím. Davida Pastrňáka znám osobně, je to hodný kluk, který nikdy nezapomene pozdravit a usmát se. Pavla Zachu jsem několikrát viděla hrát a věřte mi, že má přehled a cit pro hru. Kdybyste věděl jaké manýry panují v zákulisí ledního hokeje, nedivil byste se, že Pavel odchází pryč. Jeho otec hlavně bojuje proti nesmyslnému hokejovému přestupnímu řádu a tabulkovým hodnotám hráčů. Klidně by se na to mohl vykašlat - jeho syn je za vodou. No a co se týká nominace - pokud sledujete mládežnický hokej, určitě Vám něco říkají jména jako Pyrochta, Zbořil, Jenyš a další, kteří by si nominaci zasloužili. Bohužel se zřejmě typově nehodili. Byla jsem taky v Břeclavi na memoriálu Ivana Hlinky, kde výše jmenovaní hráli - byl to úžasný hokej a Česko vybojovalo po 8 letech medaili. Pokud by kluci měli jiného trenéra, věřím, že tu medaili máme.

9 2
možnosti
JD

Neco bylo spatne uz pred turnajem. Cele ty hratky z nominaci, vyhozeni jednoho z nejlepsich hracu za pozdni prichod, vyrazovani kvalitnich hracu na ukor agenty prosazovanych.

Je to jen o pocitu, ale ani ten Prerost mi nepripadal nejak silny v kramflecich kdyz zduvodnoval sve kroky.

A celkove vsechna velkohuba prohlaseni nevestila nic dobreho.

11 1
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik