Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

No, a dneska je zase všechno jinak. Vivat Liberec + Jablonec :-)

1 0
možnosti
JZ

Ano, zejména Jablonci patří velká gratulace. Nicméně, jde jen o Evropskou ligu a ta nikoho moc nezajímá a nebere. Ta je dobrá pro belgické, polské, maďarské, rumunské a další kluby z těchto destinací. ten skutečný fotbal se hraje bohužel jinde a opět bez nás.

0 1
možnosti
JK

Sparta se nemá za co stydět. Ač outsider, překvapila. Nejsem jejím příznivcem, ale ostudu rozhodně neudělali. Plzeň, toť jiná. Podcenění a dojem že se nemůže nic stát. Že to s naším fotbalem není až tak špatné potvrdil Liberec a zatím Jablonec. Zklamala výhradně Plzeň. Na to jaké tady máme hráče, minimum cizinců výsledky odpovídají. 13. místo v žebříčku je pěkné. Do LM měla jít Plzeň, díky nasazení byla šance obrovská. Jejich škoda. Jedině Zbrojovka! Lužánky 2020 a 30 tisíc lidí v ochozech.;-)

5 0
možnosti
MV

Neni co dodat... hezky jste to napsal......

1 1
možnosti
MM

Souhlasím s tím, že zápas Sparty s CSKA si prohrála Sparta sama, souhlasím i s většinou kritiky. Nicméně, rozhodčí neskutečně ovlivnil a to nejen neodpískanou penaltou, ale i vyloučením Matějovského.  Najeli do sebe oba, nicméně před tím než se srazili, Matějovský odehrál míč. Takže s Vaším komentářem stran vyloučení Matějovského zásadně nesouhlasím.

http://fotbal.idnes.cz/foto.aspx?r=fot_pohary&foto1=PES5d107d_matejak.jpg

7 0
možnosti
MK

Dovolil bych si nesouhlasit s částí článku.

Ač jsem dalek fandit Spartě,nutno přiznat,že rozhodčí neskutečně ovlivnil zápas.Sparta,která je zvyklá spíše na opačné posuzování,to nezvládla a zaslouženě prohrála.

Výkonu Plzně jsem fandil,ale fotbal se hraje na 90 minut (+prodloužení kolik sudí chce-což nechápu dodnes) .... zde bylo vidět,že fyzička byla na straně soupeře. Prostě,ač s výhradmi,postoupili lepší.

1 0
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik