Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já s autoremmusím plně souhlasit.

Zakažme vlastnění střelných zbraní a úplně všem.

A když tonepomůže, zakažme vlastnění všech ostrých předmětů.

A když tonepomůže, zakažme vlastnění i tupých předmětů.

A když tonepomůže, co zakážeme potom?????

Nic. Budemekaždého zločince objímat, dokud se z něj nestane spořádaný člověk.

(Kdonepoznal, předchozí řádky jsou ironické)

Svět nikdynebyl, není a nebude růžový.

Zločincibudou vždy ignorovat právo a pohrdat morálkou.

Tak asi budelepší dát spořádaným lidem možnost se bránit a i vlastnit legální zbraně nasvoji obranu pokud splní zákonné podmínky. Navíc by se měl zákon změnit tak,aby poškození měli větší práva než zločinci.

4 0
možnosti
Foto

To je pravda, u nás je velký problém s tím, že člověk by se pomalu měl bát se bránit, aby neskončil minimálně na půl roku ve vazbě jen z toho důvodu, že se dobrovolně nenechal zmrzačit nebo přímo zabít. I když za půl roku ve vazbě dojde k propuštění, tak se velmi těžko sbírají střepy původního života. Normální člověk má život v troskách, drban-útočník se otřepe a jde vesele dál.

0 0
možnosti

Stát mi doporučuje, abych měl doma hasící přístroj, protože by mohlo začít hořet a hasiči nemají zbrojnici hned vedle v sousedství a stát tedy nedokáže zajistit okamžitou pomoc. Stát mi také doporučuje, abych měl doma lékárničku pro případ, že se mě nebo mým blízkým něco stane, protože stanice první pomoci nebo nemocnice není hned vedle mého domu a stát tedy nedokáže zajistit okamžitou pomoc. Proč tedy nyní někdo přemýšlí o tom, že mi nedovolí mít doma zbraň, abych mohl chránit své blízké a svůj majetek, když nemám policejní stanici hned vedle mého domu?

6 0
možnosti

P81e69t39r 15N14e95v94o70l92e

15. 1. 2016 17:03

....co je tohle za idiota...? Ať si ten zbroják zkusí vyřídit, když je to tak snadné...ani přes prohlídku lékaře by se nedostal...magor...

5 0
možnosti
Foto

Proč dementy hned nechtějí zavírat do psychiatrické léčebny a nechají je psát pomatené články..?

2 0
možnosti
Foto

I15v74a77n 30M66a15r47e89k

15. 1. 2016 16:37

. . . . . . lid hýká blahem ? ! . . . . . . Dál jsem to nečetl RvRvRv

2 0
možnosti

Jak můžete psát článek o něčem a nevědět alespoň základní informace? Automatické zbraně (zbraně střílející dávkami) v Česku samozřejmě žádný občan vlastnit legálně nemůže (pouze nelegálně), takže Vaše vyděšení je dost úsměvné. Jinak pokud se podíváme na statistiky - podívejme se na USA, kde jsou zákony různorodé: Státy, kde jsou lidé nejvíce ozbrojeni, je nejnižší míra kriminality. Naopak místa, kde výrazně omezili zbraně (například New Jersey, Chicago), jsou známá extrémně vysokou kriminalitou, protože ke zbraním mají přístup jen zločínci a zákona dbalí občané byli odzbrojeni. Dále tzv masové střelby se vždy dějí v tzv. Gun free zónách, tedy zónách, kde je zakázáno mít zbraň na obranu, což je v podstatě pozvánka pro všechny psychopaty : "Pojďte k nám, tady vám nic nehrozí". ČR má dobrou legislativu, ale i tak bych slušným lidem ještě více ulehčil přístup ke zbraním, nyní je tam moc byrokracie a výdajů.

3 0
možnosti

Full auto legálně vlastnit lze - ale jen na vyjímku od policie. A těch se u nás asi moc nerozdalo.

0 0
možnosti

Trochu to připomíná blog jedné mladé dámy, co tu před delší dobou psala o nebezpečnosti taserů u nás. Věděla o problematice tak nějak stejně.

2 0
možnosti

Pane Zemane, mne pro změnu vyděsil Váš blog zejména díky neznalosti problematiky. Prosím, příště, než se nějakému odbornému problému budete věnovat napsáním blogu, pak si o dané problematice zjistěte dostatek informací. Vaše tvrzení že získat zbrojní průkaz a zbraň může kdokoli považuji za absurdní a stejně tak Vaše vzpomenutí události v Brodě. Pokud by totiž někdo z hostů měl legálně drženou zbraň, mrtvých by bylo méně.

8 0
možnosti

Pojem "automatiká zbraň" je užasný:-P. Holt odborník se pozná...;-D;-D;-D

4 0
možnosti

O pánovi" z Uherského Brodu evidentně nic nevíte. A na pivo bych s vámi nešel

5 0
možnosti

J84a21k15u64b 16Z81e59m16a91n

15. 1. 2016 15:29

Z toho si nic nedělejte, já s vámi také ne.

0 0
možnosti

R^Karma. Na celém tomto problému je zajímavé jedno: to, co se jeví jako racionální chování v rovině individuální, se ukazuje jako naprosto iracionální v rovině celospolečenské. Lidé v celku logicky argumentují tím, že se chtějí chránit před zločinci, kteří zákon nerespektují a kteří si tu zbraň stejnak někde seženou. Regulace zasáhne ty slušné, ne ty špatné. Militarizace společnosti však se sebou paradoxně přináší spíše snížení bezpečnosti než naopak. Vidíme to v USA, kde je nošení zbraní o mnoho častější než u nás a v přečtu na obyvatele tam mají za dva dny tolik vražd, jako my za celý rok. Vzhledem k tomu, že se míra agresivity (fyzické i verbální např. na soc. sítích apod) spíše zvyšuje, považuju ozbrojování lidí za nebezpečný trend.

0 3
možnosti

T89o75m58á57š 79B84í91l56ý

15. 1. 2016 15:21

Trochu jste zaměnil nošení zbraně s nákupem, ale to je u odzbrojovačů normální. Ani u nás není policií povolený nákup kategorie zbraně "B" automaticky spojen s jejím nošením:-/

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS