Diskuse

Jak se anonymní ministr vnutil mezi celebrity

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J37a98r27a 14R58a96n86k

1. 11. 2016 8:18

Rvskvele se k tomu postavil pan Zeman?

Czech president denies scrapping Holocaust survivor medal | Reuters

http://www.reuters.com/article/us-czech-president-medal-idUSKCN12L286

Oct 22, 2016 - PRAGUE Czech President Milos Zeman has denied that his decision not to award a medal to a Holocaust survivor was because the man's nephew, a Czech government minister, had angered China by meeting the Dalai Lama. ... President Zeman acknowledged that plans to award a state medal to ...

How a Meeting with the Dalai Lama Lost This Holocaust Survivor a ...

foreignpolicy.com/.../how-a-meeting-with-the-dalai-lama-lost-this-holocaust-survivor...

0 0
možnosti

Jakub Zeman, řečený nula (podle čísla jeho diskusního účtu) je znám napříč spektrem diskusí na iDnes jakožto provokatér a "hlásič". Divím se, že se takovým nýmandem zabýváte, milí diskusní kolegové. :-)

1 0
možnosti
Foto

Jste neuvěřitelně ubohý a neznalý. V době, kdy jste nejspíše držel ústa, byl Daniel Herman knězem, sledovaným státní bezpečností. /někteří kněží toto sledování zaplatili životem, pokud byste chtěl nějaké informace - tak třeba páter Coufal z Prostějova/. Ti, kteří nevstoupili do Pacem in Terris, byli ostrakizování, byl jim odebírán souhlas.

Na vlastní žádost byl laicizován - tedy propuštěn k kněžských služeb. Jde o poctivý přístup, než kdyby měl nějakou tajnou milenku a dál předstíral celibát.

Nyní prostě jen nemlčel k něčemu, co se asi děje ve velkém a my v podhradí nic nevíme. To patlání v lejnu Ovčáček-Forejt atd. bylo ukázkou, že pravdu má on a ne ta hradní suita.

Pan Herman se nemusí nikam vnucovat. Ve slušné společnosti je vítán.

10 3
možnosti

Pane Vodvářko, mohl byste mi prosím, vysvětlit, jak mohl pan Herman tvrdit, že byl vydírán prezidentem stran udílení vyznamenání svému strýci, když i kanadské velvyslanectví potvrdilo, že o jmenování pana Bradyho nebylo informováno a převzetí takového ocenění by de facto pro pana Bradyho bez souhlasu Kanady představovalo porušení kanadských zákonů? Těžko uvěřit, že by pan Herman tyto procedury neznal a v době, kdy tvrdil, že byl vydírán nevěděl, že jeho strýc být oceněn neměl, čemuž nasvědčovala i absence potřebných procedur k uskutečnění ocenění. Samozřejmě by mě také zajímalo, kdy a kdo panu Bradymu volal a psal zmíněnou sms (protože ani na chvíli nepochybuji o tom, že pan Brady mluví pravdu). Jisté je jenom jedno, že pan Brady se stal obětí nejakého svinstva, ale obávám se, že mi v podhradí se hned tak nedozvíme, kdo jej inicioval - těch otázek je tady opravdu hodně na obě strany tábora. A upřímně - mně pan Herman jako jednoznačný vítěz zatím nevychází;-(

1 1
možnosti

Jsou opravdu vsichni obdareni rozumem?

3 0
možnosti

Už mi prosím, někdo vysvětlete, co pořád máte s těmi Sudety. Od války uplynulo 71 let, viník je znám, potrestán, odsunut, poučen. I z dnešního pohledu, přesun cca 2.7 milionů osob - s ranečky majetku složitý ... Nesporně se děly hrůzné odvety - E.Beneš to přikryl Dekrety beztrestnosti. Hrozná doba, je za námi ... Nastala nová, 1948, opět loupení, v 50 letech vraždy odpůrců, okupace 1968. Následně další běsy na Ukrajině, Krymu. Nové události, podbízení se tomu, že agresoru bude dobré odpustit sankce ... Kdo chce být milionářem, je dobré být Komunistou - Čínský model. I o tom ten D.Herman mluví, tedy vadí . Co pořád máte s těmi Sudety !? ... :-)

6 1
možnosti

J95i25r38i 57V11r93a91b87e54c

30. 10. 2016 12:42

Sudety, to je i pro Zemana a komouse velka volebni munice. !

4 0
možnosti
Foto

J43a88k57u34b 35R12o95t28h

30. 10. 2016 11:22

Človíčku, takhle jedním textem odstřelit sám sebe, to je tu tedy ojedinělý výkon. To takhle dokonale nesvede ani Hermánek s Petříčkem. Nu, mějte si svých 15 minut slávy. A vězte, že jste skončil s výše jmenovanými na stejné lodi. Na které je i redakcí tolerovaný nácek a antisemita Lhoták. Na lodi lží, manipulací, fabrikací a sprostých pomluv. Vaše volba.:-/

11 7
možnosti

Pokud nazýváte ausgerechnet ministra kultury, výrazem anonymní, svědčí to o

vaši kultuře.

12 1
možnosti
Foto

Má v podstatě pravdu. Doteď byl Herman takovou šedivou myší, která se zviditelnila jenom na podlézání sudeťákům.

3 6
možnosti
Foto

Je vaším problémem, že jste donedávna neznal jméno českého ministra kultury. A je také vaším problémem, že kritizujete pořad televize Prima, který jste neviděl a ani nevíte, zda byl vůbec odvysílán. Já už onen zábavný pořad Jana Krause na TV Prima také nesleduji - tentokrát jsem ale udělal výjimku a na tento poslední díl jsem se podíval, když to mělo tak velkou reklamu. Až na ten úvod a prvního hosta tento díl ničím výjimečný nebyl. Jinak s vámi souhlasím, že TV Prima sklouzává stále více k bulváru. A jen tak mimochodem - TV Prima jako jediné TV poskytuje nyní exkluzivně své rozhovory prezident Miloš Zeman.

6 1
možnosti
Foto

Buďte, pane Zemane, ubezpečen, že to předvolební agitka byla a že už vůbec neskončí. Tedy, až se samotnou volbou.

7 2
možnosti

J30i46ř43í 72N66o73s25e84k

30. 10. 2016 10:13

Ani pak ne. Kavárna je vytrvalá.

3 1
možnosti
Foto

znát členy vlády své země alespoň jménem, to by jste snad měl... a když ne, tak bych se s tím nechlubila8-o

10 2
možnosti

J52a23k71u77b 11Z72e23m34a10n

30. 10. 2016 13:24

Existuji jen ctyri podstatna ministerstva. Vsechno ostatni jsou jen nepodstatni urednickove, kteri doji ze statni pokladny, co to jde.

2 0
možnosti