Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On se dotkl i nějakýho vašeho oblíbence ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti

První půlka Vašeho blogu velmi dobrá a i já souhlasím s tím, že Berbr nemůže za vše a že jen s jeho odchodem se ten prohnilý systém ihned nevyléčí.

Ovšem mám trochu problém s tou lacinou kritikou Baroše, Rezka a spol. Třeba vytýkat jim, že během své hráčské kariéry na trávníku často simulovali: asi by se našlo jen minimum fotbalových útočníků, kteří tohle nikdy nedělali. A "svatý" v tomhle směru není třeba ani takový Ronaldo...

0 0
možnosti

Ronaldo ovšem nestojí v čele jakéhosi hnutí za očištění fotbalu.

0 0
možnosti

Nezmizí a ani nemůže, jestli Šmicer nebo Nedvěd je jedno. Upřímně, český fotbal smrdí nepřetržitě od devadesátých let, celou tu dobu má otřesnou ligovou návštěvnost ( a tedy důvěru veřejnosti ) a v průměru každých pět let nějakou korupční aféru. Fotbal a hokej jsou naše sportovní porevoluční propadáky.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane, nikdo nikde netvdil, že jediným zlosynem byl Berbr a že po jeho zatčení bude vše růžové. A to kopnutí do Vladimíra Šmicera jste si mohl odpustit. Je to od vás hodně nefér ...

2 1
možnosti

Ne nemohl. Pokud jsem si ho mohl odpustit, prosím řekněte, co od konce své kariéry udělal pro český fotbal? Dělal někde funkcionáře? Vedl někde mládež? Ne nic takového. jen vystupuje ve studiích, kde se stejně k ničemu nevyjádří (viz.poslední Tiki-Taka a dotaz na slávistický podvod s testy). Fotbalista to byl výborný, je to legenda vzhledem k úspěchům, kterých dosáhl. Ale to je tak všechno. Nikdy nebyl vůdce, ani v repre a teď ho novináři nominovali do lídra jakési revoluce.

4 0
možnosti

Ano.Díky za článek od člověka, který se v prohnilém prostředí jako hráč leta pohyboval.Ne, nic se s tím nestane.Je to v české povaze. A když se nějaký hrdina ozve, je sejmut.

5 0
možnosti
Foto

Vždyť kopal někde okresní přebor, co o tom může vědět.:-/:-)

0 2
možnosti

Karma . Akorát se zvýší nabídky.

2 0
možnosti

Naprostý souhlas !!!!

3 0
možnosti
Foto

Na rovinu, nikdo netvrdí, že to fotbalové Palermo stálo a padalo s osobou Romana Berbra. Naopak je každému, kdo má aspoň tři z pěti pohromadě, jasné, že Berbr je pouhou špičkou ledovce. Ten důvod, proč se o něm psalo a píše tak podrobně, spočívá ve faktu, že to byl druhý nejvýše postavený fotbalový funkcionář.

Všichni pamatujeme Ivánka kamaráda Horníka a jeho tragikomické pokusy udržet v lize Žižkov. Nepochybuji (a stejně tak nepochybuje nikdo soudný), že podobných Horníků působí na všech fotbalových úrovních minimálně stovky. Ovšem na druhou stranu - proti Berbrovi to jsou opravdu jen mřenky a neonky. Berbr je zkrátka velká ryba, co zapomněla, že když se žere, nemá se mlaskat. A taky, že je na ni hodně vidět.

Stejně tak souhlasím, že marasmus ve fotbale byl, je a bude. Dost možná budou teď podobní šíbři vyvíjet snahu svoje lumpárny lépe maskovat. Každopádně dokud ve fotbale působí nedůvěryhodní jedinci jako Pelta, Starka nebo Tvrdík, je náprava v nedohlednu.

11 0
možnosti
Foto

Nojo, ale co chtít, když státu vládne nedůvěryhodný jedinec Babiš?

1 7
možnosti
  • Počet článků 201
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1854x
Mladý člověk se svým názorem.

Seznam rubrik